Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2023)
EUR 4.9481 RON
USD 4.574 RON
GBP 5.6203 RON
CHF 4.9827 RON
XDR 6.1487 RON
XAU 287.151 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Sandra Stoicescu: "Nu pot trai in alta tara decat in Romania"
Stire publicata in

Cum ziua de 1 decembrie este o sarbatoare nationala, care are - sau ar trebui sa aiba - o importanta la fel de mare in inimile tuturor romanilor, cateva dintre vedetele Antenei 1 au marturisit, special pentru A1.ro, ce simt ele de Ziua Nationala a Romaniei.

Pentru Sandra Stoicescu, asa cum o cunoaste toata lumea, ziua de 1 decembrie reprezinta ocazia ideala de a se mandri cu oamenii mari din aceasta tara si de a-i aplauda.

"1 decembrie inseamna ziua in care ma gandesc de ce-mi place ca traiesc in tara asta si de ce sunt mandra ca sunt romanca. Pentru ca sunt mandra si nu ma pot vedea traind in alta parte, desi am avut posibilitatea.

Nu vreau sa vorbim despre semnificatiile istorice ale zilei, ci despre faptul ca este ziua in care ar trebui sa ne intoarcem catre cei de care suntem mandri sau pe cei pe care ii iubim in aceasta tara si sa-i aplaudam. Asta vreau sa fac de 1 decembrie, in fiecare an", a declarat moderatoarea TV.

Cu toate acestea, nu am apucat sa o facem pe Sandra Stoicescu sa ne spuna care sunt planurile ei pentru aceasta zi. Ea a dezvaluit doar ca, de 1 decembrie, va fi ocupata cu ultima campanie a Antenei 3, RoMandria.

15 lei două perechi de mânuși sau 20 de lei pentru o căciuliță Storm Warmer 15 lei  DISCOUNT 50%
Publicat la 01-12-2011 01:45, Sursa www.a1.ro