Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 23-02-2024)
EUR 4.9753 RON
USD 4.597 RON
GBP 5.8238 RON
CHF 5.2177 RON
XDR 6.1006 RON
XAU 298.917 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Udrea: România, cea mai frumoasă și binecuvântată țară. Îi doresc să fie iubită și respectată
Stire publicata in

"Le doresc tuturor românilor ca de Ziua Națională să fie sănătoși, alături de cei dragi, și optimiști față de ceea ce ne oferă viitorul. Le doresc să-și iubească și să-și respecte țara. Să sărbătorească împreună momentul cel mai important al istoriei naționale. Le doresc ca, pentru o zi, să ridice capul și să spună tare: «Sunt mândru că sunt român!». României îi doresc să fie iubită și respectată de români, dar și de străini. La mulți ani!", scrie Udrea pe blog.

Ministrul Turismului arată că Ziua Națională a României este un prilej unic în an, când fiecare român își poate manifesta iubirea pentru țara sa, oriunde s-ar afla în lume.

Udrea precizează că, prin natura funcției pe care o ocupă în stat, a vorbit cu foarte mulți străini, dar și români plecați în străinătate, tuturor spunându-le că România este cea mai frumoasă țară și cea mai binecuvântată de Dumnezeu.

"Ziua Națională a României este un prilej de a-mi manifesta sentimentul de mândrie națională pe care îl port mereu în suflet. Prin natura funcției pe care o ocup în stat, am ajuns în ultimii ani să vorbesc foarte mult despre țara mea străinilor, dar și multor români care au plecat de aici în căutarea unei alte vieți. Tuturor le-am spus același lucru: România este cea mai frumoasă țară și cea mai binecuvântată de Dumnezeu", scrie Udrea.

Ea precizează că 1 Decembrie este un moment simbolic care cuprinde toate valorile și idealurile încununate prin Marea Unire de la 1918, fiind și un moment în care se aduce un omagiu celor care prin jertfa, dăruirea, înțelepciunea și priceperea lor au reușit să înfăptuiască acest mare deziderat al românilor.

Publicat la 01-12-2011 12:45, Sursa www.mediafax.ro