Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 23-04-2024)
EUR 4.9762 RON
USD 4.6699 RON
GBP 5.7698 RON
CHF 5.1198 RON
XDR 6.1406 RON
XAU 344.57 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Mesajul USL de 1 Decembrie: Românii iartă prostia, dar nu-i uită pe cei care le fac rău cu asprime
Stire publicata in

Cei trei lideri au USL arată, într-un comunicat remis joi agenției MEDIAFAX, că Ziua Națională a României este un moment al unității și al solidarității și îi îndeamnă pe toții românii, în numele USL, să nu-și piardă speranța.

"Suntem o națiune generoasă, un popor care iubește viața și prețuiește echilibrul. Românii sunt oameni cu credință în Dumnezeu, obișnuiți să ierte multe, chiar și prostia sau ignoranța, dar nu-i uită niciodată pe cei care le fac rău cu asprime și brutalitate. Suntem un popor răbdător. De cele mai multe ori am făcut zid tăcut în fața agresiunilor. În istorie, indiferent de greutatea opresiunii, am rezistat, am avut grijă unii de alții și am renăscut", apreciază liderii USL, potrivit sursei citate.

Ponta, Antonescu și Constantin adresează un "apel de suflet" românilor, cerându-le să aibă încredere în faptul că vor veni și vremuri mai bune în curând.

"Oricât de grea este acum viața de zi cu zi, oricâtă revoltă ați acumulat în fața nedreptăților, aveți încredere că vor veni în curând vremuri mai bune. Statul va reînvăța să-și ocrotească cetățenii, să-i sprijine la greu, iar celor care pot să le creeze toate condițiile pentru a se ajuta singuri", se arată în comunicatul citat.

Liderii USL menționează că abandonul și neglijența statului român de astăzi, forțate de cei aflați efemer la putere, nu vor dura la nesfârșit și că cei care au declarat că România nu are obligația să aibă grijă de români, provocând prima mare ruptură între națiune și statul român, vor fi condamnați și uitați rapid de istorie.

"Vom renaște ca întotdeauna, mai puternici, mai înțelepți și mai vigilenți. Împreună, ne vom reaminti solidaritatea și vom avea grijă ca statul român să-și recupereze rolul de apărător și binefăcător al cetățenilor săi", conchid cei trei lideri ai USL.

Citeste si: Ponta: Le urez românilor să știe că este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu

Publicat la 01-12-2011 12:45, Sursa www.mediafax.ro