Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Bucureștenii au sărbătprit cu fasole și țuică fiartă Ziua Națională!.
Stire publicata in

"Peste 5.000 de bucureșteni au participat joi, 1 decembrie, alături de primarul Neculai Onțanu, la sărbătoarea prilejuită de Ziua Națională a României, eveniment marcat de prezența președintelui României, Traian Băsescu care a dorit să guste din tradiționala fasole ostășească oferită de Primăria Sectorului 2 tuturor invitaților", informează autoritatea de sector.

Printre participanți s-au aflat ministrul Apărării Naționale, Gabriel Oprea, și primarul sectorului 4 București, Cristian Popescu Piedone.

Pentru cel de-al unsprezecelea an consecutiv, edilul sectorului 2 a organizat o serie de activități specifice, prilejuite de aniversarea Zilei Naționale a României, ocazie cu care i-a invitat pe românii patrioți, dornici de sărbătoare, să i se alăture la Primăria Sectorului 2 pentru a marca cum se cuvine evenimentul. 16.000 de porții din tradiționala masă ostășească românească formată din fasole cu costiță și țuică fiartă au fost pregătite pentru a fi oferite gratuit bucureștenilor ce i-au fost edilului alături la sărbătoarea zilei de 1 Decembrie, arată sursa citată.

Autoritățile locale au amenajat 21 de corturi ostășești în toate cartierele sectorului 2, unde s-au servit gratuit porțiile de fasole cu costiță și țuică fiartă tuturor bucureștenilor prezenți la marea manifestare dedicată Zilei Naționale a României.

Publicat la 01-12-2011 20:45, Sursa www.cancan.ro