Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 24-04-2024)
EUR 4.9761 RON
USD 4.6567 RON
GBP 5.7878 RON
CHF 5.0938 RON
XDR 6.131 RON
XAU 346.611 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Adriana Bahmuțeanu și soțul ei au făcut o tonă de fasole de Ziua Națională! "Am făcut mâncarea preferată a lui Prigoană" Bucureștenii s-au îngrămădit să ia o porție!.
Stire publicata in

"Am pregătit mâncarea preferată a lui Prigoană. Am dat cadou o tonă de fasole preparată în cel mai mare cazan din țară. Cel puțin odată pe săptămână avem la masă fasole, iar el vrea cu afumătură sau cârnați. Eu am cumpărat toate ingredientele, inclusiv caserolele! E adevărat din banii lui Prigoană", ne-a spus, râzând, Adriana Bahmuțeanu în timp ce împărțea câteva porții de fasole persoanelor aflate la coadă.

Fiecare a sărbătorit 1 Decembrie după bunul său plac, iar nu puțini au fost cei care au preferat să petreacă Ziua Națională stând la coadă pentru o porție de fasole primită gratuit de la autorități. La ora 10.00 în Parcul Drumul Taberei din sectorul 6 erau deja la coadă aproximativ 300 de persoane întinse pe aproape 100 de metri, cu toate că servirea proțiilor gratuite de mâncare era la 12.30. Bineînțeles, cum s-a făcut ora cu pricina a începul îmbulzeală, iar bătrânii aflați la coadă mai aveau puțin până să se calce în picioare.

La fel și în sectorul 2, unde mii de persoane s-au adunat în fața instituției pentru a vedea parada militară, iar apoi să se așeze la coadă pentru a primi una dintre cele 16.000 de porții de fasole și o țuică fiartă.

La festivitățile din sectorul 2 au fost prezenți președintele Traian Băsescu, primarul sectorului 2, Neculai Onțanu, ministrul Apărării Naționale, Gabriel Oprea, primarul sectorului 4,Cristian Popescu Piedone, viceprimarul Capitale, Victor Iovicii, vicepreședintele Senatului, Cristian Diaconescu, senatorul Anghel Iordănescu, precum și Prințul Paul și Prințesa Lia.

La parada militară organizată la Arcul de Triumf, au participat aproximativ 1.500 de militari și tehnică militară care aparține Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Administrației și Internelor, Serviciului Român de Informații și Serviciului de Protecție și Pază.

Publicat la 01-12-2011 20:45, Sursa www.cancan.ro