Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
VIDEO Deea Maxer e femeia ideală: "Eu sunt soția perfectă: gospodină, bună amantă" Dinu: "Stai că mi se ard ouăle!".
Stire publicata in

"Nu sunt tușă, am 21 de ani. O țață nu e înbrăcată așa frumos cu portul acesta. Uite ce unghii cu făină am. Verigheta am băgat-o în făină. Ia-te de Dinu că el nu o are. Hai să trecem la treabă! Eu frămînt pâine aici. Mămăliga nu se face cu făcălețul, e pentru cocă sau plăcintă. Lasă-mă să fac și eu ceva aici. Dinu mănâncă și eu fac mămăliga acasă. Facem bulz în seara asta. La mulți ani pentru că nu am apucat să vă zic. Aia e brânză de burduf. Îmi iese mămăliga. Știi cine m-a învățat? Socrul meu!", a declarat Deea în timp ce învârtea de zor în mămăliga cu care îi va face soțului un bulz ardelenesc.

"Azi v-am așteptat și ne-am gândit cum să ne aranjăm. Suntem la Nuci aici! E cu taxă la intrare. Ia vino, iubirea mea, să tai șunculița. Dinu, să mai bagi lemne în foc", a mai adăugat Deea.

Cei doi se află în fața unei sobe bătrânești unde Deea pregătește bunătăți pentru soțul ei. Cei doi tineri au primit cadou o găină din partea echipei CANCAN TV. Dinu a declarat că nu știe să taie o găină, chiar dacă este de la țară.

"Soția mea gătește extraordinar de bine. Eu am cioplit lemnele! Eu fac un efort fantastic să nu mă îngraș", a ținut să o laude Dinu pe soția sa.

"Vai, o găină! Săraca s-a speriat! O trimit să își facă unghiile. Vezi să nu se frigă de sobă. Noi încingem treaba fără tine de față. Când plecați, dăm pantalonii jos! Eu sunt soția perfectă: gospodină, bună amantă, așa îmi zice Dinu", a spus cu zâmbetul pe buze Deea în timp ce Dinu învârtea de zor în mâncare pentru a nu se arde.

Dinu a mai vorbit despre ultima lui piesă care a spus că a fost făcută special pentru 1 Decembrie, dar nu a apucat să o cânte din cauza proastei organizări. Atâta vorbă l-a făcut să își piardă concentrarea de la ceea ce făcea și a exclamat: "Stai că mi se ard ouăle!"

VIDEO Tonciu e bona fiului lui Dinu Maxer! Îi dă copilului să mănânce slănină și ceapă!

Deea, despre Dinu Maxer: "Nu se atinge nicio boboacă de Dinu!"

Publicat la 01-12-2011 23:45, Sursa www.cancan.ro