Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 23-04-2024)
EUR 4.9762 RON
USD 4.6699 RON
GBP 5.7698 RON
CHF 5.1198 RON
XDR 6.1406 RON
XAU 344.57 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Alexandru, fratele Laurei Stoica: "Nu îi voi cere drepturi de autor Innei pentru coverul "Mai frumoasă".
Stire publicata in

"Eu nu am vorbit personal cu ea, nu știam în momentul în care l-a scos, nu știam că îl va scoate, dar după aceea și înainte să apară m-a anunțat și i-am dat permisiunea. De ce nu aș putea să fiu de acord? Mi se pare ceva foarte normal și corect. Să nu schimbe piesa, să nu schimbe tonalitatea sau textul sau alte lucruri de genul acesta. Eu, din câ te știu, asta se face dintotdeauna, nu este numai acum. Nu este vorba numai de această piesă, nu este vorba numai de piesele Laurei, eu din câte știu, toți artiștii mari au cântat piesele celor de dinainte și le-au refăcut, le-au cântat... Unele mai bine, unele nu s-au ridicat la aceeași înălțime, dar fiecare a încercat să pună și el amprenta lui sau să se ridice la înălțimea celorlalți", a declarat Alexandru, fratele Laurei Stoica la Poveștiri adevărate.

Acesta a mai precizat că nu îi va cere drepturi de autor pentru piesă Innei.

 

VIDEO Inna a transmis un mesaj românilor de 1 Decembrie! A cântat magistral o piesă de-a Laurei Stoica de pe acoperișul unei clădiri din Paris!

Publicat la 02-12-2011 17:15, Sursa www.cancan.ro