Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6625 RON
GBP 5.8158 RON
CHF 5.1291 RON
XDR 6.1402 RON
XAU 356.868 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Măruță a devorat recuzita cu aplaudacii! A avut grijă de publicul său pe parcursul celor patru ore de live de 1 Decembrie.
Stire publicata in
Timp de trei săptămâni, zilnic, Măruță și echipa lui au pregătit ediția-maraton de 1 Decembrie a emisiunii "Happy Hour". Pe lângă invi­tații pe care i-au adus în platoul emisiunii, Cătălin Măruță și reporterii lui au realizat materiale atât în țară, cât și dincolo de granițe. 

 

Echipa care a muncit pentru cele patru ore de show este formată din 12 oameni de producție și jurnaliști și 40 de oameni în echipa tehnică. Piatra de încercare a fost directul de la capătul celor trei săptămâni de strădanie și totul a decurs perfect. Platoul emisiunii a fost decorat ca pentu o sărbătoare autentic românească și nu au lipsit bucatele tradiționale, de la sarmale, șorici, mămăligă, la șuncă și brânză, care i-au făcut pe cei prezenți să saliveze de poftă. Chiar dacă au avut rol de recuzită, specialitățile au sfârșit în stomacurile aplaudacilor și cameramanilor. 

 

Pofticios, Măruță a profitat de pauzele publicitare pentru a se înfrupta din ele, însă nu i-a uitat pe cei din echipa tehnică și public, pe care nu i-a lăsat să rabde de poftă și de foame, ci i-a servit personal cu bunătăți, până la ultima bucățică.
Publicat la 04-12-2011 12:16, Sursa www.cancan.ro