Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 23-04-2024)
EUR 4.9762 RON
USD 4.6699 RON
GBP 5.7698 RON
CHF 5.1198 RON
XDR 6.1406 RON
XAU 344.57 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Gérard Depardieu va juca într-un film biografic despre Dominique Strauss-Kahn
Stire publicata in

Filmul va prezenta și scandalurile sexuale care l-au înlăturat pe Dominique Strauss-Kahn de la conducerea Fondului Monetar Internațional, potrivit thesun.co.uk.

Potrivit revistei L'Express, filmul va fi regizat de cineastul american Abel Ferrara, cunoscut pentru thrillerul din 1992 "Un polițist corupt/ Bad Lieutenant".

Strauss-Kahn, în vârstă de 62 de ani, a fost arestat la 14 mai, la New York, fiind acuzat că a agresat-o sexual pe o cameristă de la hotelul Sofitel, în Manhattan, unde își petrecuse noaptea.

Procedurile penale angajate contra fostului director al Fondului Monetar Internațional (FMI) au fost abandonate în august, dar cazul a stopat brutal ambițiile politice ale acestui fost ministru socialist și a antrenat o serie de dezvăluiri despre viața sa privată.

Totodată, fostul director al Fondului Monetar Internațional Dominique Strauss-Kahn și-a recunoscut gustul pentru "libertinaj" într-o carte a biografului francez Michel Taubmann, care o acuză pe camerista Nafissatou Diallo că a participat la un complot în cazul de la hotelul Sofitel din New York, după cum a relatat AFP în 1 decembrie.

Numele lui a fost citat recent într-un caz de prostituție de lux la hotelul Carlton din Lille (nord). În legătură cu acest dosar, Strauss-Kahn a spus că este "insuportabil" ca numele său să fie asociat, în presă, "cu prostituția".

"Am participat la seri libertine, este adevărat. Dar, de obicei, participantele la aceste seri nu sunt prostituate", a spus Strauss-Kahn, dând asigurări că a "hotărât să o rupă cu toate acestea".

Gérard Depardieu s-a născut pe 27 decembrie 1948 și este unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi. Depardieu a câștigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la premiile Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", și un premiu Globul de Aur la categoria cel mai bun actor pentru rolul său din filmul "Cartea verde".

Gérard Depardieu face parte și din distribuția producției "Ipu - Convicted to Live", pentru care cunoscutul actor francez a filmat în acest an la Sighișoara. Filmările la "Ipu - Convicted to Live", una dintre puținele producții românești cu distribuție internațională realizate în România, au început la mijlocul lunii septembrie, la Sighișoara.

O poveste despre prietenie, umanitate și sacrificiu, "Ipu - Convicted to Live", care-l are ca protagonist pe Gérard Depardieu, interpretul personajului Ipu, este o tragicomedie adaptată după nuvela "Moartea lui Ipu", de Titus Popovici. Scenariul este semnat de Anușavan Salamanian și Bogdan Dreyer, iar dialogurile sunt în limba engleză.

Citeste si: Gérard Depardieu a început filmările la Sighișoara, pentru "Ipu - Convicted to Live"

Citeste si: Cartea care relansează teoria complotului în cazul DSK: Care a fost scopul capcanei în care "libertinul" șef al FMI a fost atras de cameristă
Publicat la 04-12-2011 15:45, Sursa www.mediafax.ro