Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Andreea Esca l-a așteptat pe Moș Nicolae la New York: "Aș fi fericită să trăiesc aici pentru că nu m-ar întreba nimeni de ce nu port ciorapi iarna".
Stire publicata in
Prezentatoarea Pro TV se simte în elementul ei în orașul cu clădiri înalte și plin de taxiuri galbene și spune că ar fi fericită dacă ar locui acolo.

"Iubesc New Yorkul mai ales cand se apropie Craciunul. Lume care alearga pe strazi, vitrine de poveste, sirene de politie, pompieri, miros de castane prajite si alune caramelizate, guri de canal din care ies aburi, taxiuri multe si galbene, insemnele showurilor in litere mari colorate, bradul din Rockefeler Center si melodiile de sarbatori cantate de Mariah Carey... Asa e New Yorkul. La UGG si Abercrombie sunt cozi infernale, iar ei, maestrii comertului, ne indulcesc in timp ce stam la rand, cu apa, turta dulce si baieti frumosi.

Oricat de mare ai fi, la New York te simti copil si astepti sa primesti un cadou. Sau te duci sa ti-l iei singur... Imi place nebunia orasului. Imi place ca femei cu rochii elegante si blanuri trec pe langa oameni in trening, limuzine negre pe langa biciclisti cu casti pe urechi, angajati cu nelipsita cafea in mana pe langa evreii ultraortodocsi... Si stiu sigur ca as fi fericita sa traiesc aici pentru ca nu m-ar intreba nimeni de ce nu port ciorapi iarna" a scris Andreea pe site-ul The One.

Andreea Esca si Jojo, filmari istovitoare pentru Imnul de 1 Decembrie. 12 ore in picioare din cauza unui corset

 

Publicat la 06-12-2011 17:45, Sursa www.cancan.ro