Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Decizii COSR în cazul hocheistului agresat: trei jucători suspendați, antrenorii mustrați
Stire publicata in

"Comisia de etică a Comitetului Olimpic și Sportiv Român a ratificat astăzi propunerile președintelui COSR, Octavian Morariu, de a-i suspenda pe termen nedeterminat din naționala de hochei pe gheață a României care se află în pregătire în vederea participării la FOTE 2013 pe Istvan Gereb, Molnar Akos și Antal Alfred, trei dintre componenții lotului, și de a-i sancționa cu mustrare pe antrenorii Otto Keresztes și Istvan Gereb. De asemenea, s-a decis ca lotul de hochei pe gheață care va reprezenta România la FOTE 2013 să fie monitorizat permanent de departamentul sport din cadrul COSR", se arată într-un comunicat al COSR.

La 1 decembrie, jucătorul Florin Cosmin Marinescu a fost agresat de coechipieri în timpul cantonamentului echipei naționale de juniori Under 16, de la Mircurea Ciuc.

"Unul dintre băieți, Antal Alfred, m-a înjurat în maghiară, iar eu l-am rugat să spună ce are de spus în română, că tot e ziua României și că ei sunt tot români. Atunci mai mulți au început să strige că ei nu sunt români și au spus cuvinte urâte la adresa României. Mai apoi, la duș, au stins lumina și m-au lovit din toate părțile cu prosoapele ude", a povestit Florin Cosmin Marinescu, junior legitmat la clubul Steaua, într-un memoriu adresat forurilor sportive.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării au deschis anchete în acest caz.

Publicat la 27-12-2011 15:46, Sursa www.mediafax.ro