Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Trei agresori maghiari ai hocheistului Cosmin Marinescu, suspendati pe termen nelimitat
Stire publicata in
De asemenea, antrenorii echipei nationale au fost mustrati dupa acest incident de catre Comisia de Etica a COSR.

"Comisia de Etica a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a ratificat propunerile presedintelui COSR, Octavian Morariu, de a-i suspenda pe termen nedeterminat din nationala de hochei pe gheata a Romaniei, care se afla in pregatire in vederea participarii la FOTE 2013, pe Istvan Gereb, Molnar Akos si Antal Alfred, trei dintre componentii lotului, si de a-i sanctiona cu mustrare pe antrenorii Otto Keresztes si Istvan Gereb. De asemenea, s-a decis ca lotul de hochei pe gheata care va reprezenta Romania la FOTE 2013 sa fie monitorizat permanent de Departamentul Sport din cadrul COSR", se precizeaza intr-un comunicat de presa al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Incidentul a avut loc in data de 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Lotul olimpic U16 al Romaniei se afla intr-un stagiu de pregatire la Miercurea Ciuc, in vederea participarii la Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) din 2013.

Cosmin a fost lovit cu prosoapele si injurat de catre coechipierii sai de etnie maghiara pentru simplul motiv ca este roman, informatia fiind confirmata de presedintele FRH.

Juniorul (singurul sportiv de nationalitate romana ramas in lotul U16) a parasit imediat cantonamentul, iar tatal acestuia a depus un memoriu catre FRH.foto: gsp.ro

19 lei o pereche de cercei și 55% discount la alte bijuterii gamă 19 lei  DISCOUNT 62%
Publicat la 27-12-2011 16:15, Sursa www.a1.ro