Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 26-04-2024)
EUR 4.9765 RON
USD 4.6373 RON
GBP 5.8018 RON
CHF 5.0832 RON
XDR 6.1121 RON
XAU 350.321 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Ilie Stan este noul antrenor al formației CS Mioveni
Stire publicata in

Ilie Stan, care îl înlocuiește la conducerea tehnică pe Ionuț Popa, a fost prezentat jucătorilor la antrenamentul din această după-amiază de președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu. Obiectivul lui Ilie Stan pentru acest sezon este salvarea de la retrogradare.

"Cred în această echipă, ne trebuie însă răbdare și multă muncă pentru a face lucrurile să meargă. Încercăm să nu pierdem următorul meci, cu Gaz Metan Mediaș, ba chiar să îl câștigăm. Sunt jucători la care am renunțat și suntem în discuții cu alții pentru a veni aici. De mâine vom vedea care sunt noutățile. Dică, Neaga și Mărgăritescu sunt jucători de bază pe care voi miza în continuare", a declarat, Ilie Stan, care îl va avea ca secund pe Gabriel Mărgărit.

Cei cinci jucători excluși din lot de noul antrenor sunt Hăisan, Naidin, Baicu, Vladu și Lircă.

Președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a declarat, luni, că prin înlocuirea lui Ionuț Popa cu Ilie Stan se dorește crearea unui șoc la echipă. "E firesc ca în urma rezultatelor negative conducerea să nu rămână impasibilă și să ia anumite măsuri pentru a remedia situația. Am avut de ales între a schimba antrenorul sau a da afară toți jucătorii. Am considerat că cel mai potrivit șoc este un nou antrenor. Despre jucătorii care nu vor mai fi în lot, Ilie Stan a considerat că nu pot face față exigențelor din Liga I. Vom aduce în schimb 2-3 jucători", a adăugat Olteanu.

Tehnicianul Ionuț Popa și conducătorii grupării CS Mioveni au încheiat, luni, pe cale amiabilă, colaborarea, după ce în primele patru etape echipa a înregistrat numai înfrângeri și nu a marcat vreun gol.

În vârstă de 43 de ani, Ilie Stan a mai antrenat formațiile FCM Târgoviște, Gloria Buzău, Dunărea Giurgiu și ultima oară Victoria Brănești, de la conducerea căreia a demisionat la 20 aprilie.

Publicat la 22-08-2011 19:15, Sursa www.mediafax.ro